top of page
Skadat bilglas? Vi hjälper dig snabbt!
Tel: 042-15 66 00

Platschef / Marknad

Victor Bergman

I rollen som platschef har Victor Bergman tagit ledningen till nya höjder. Hans ledarskap har präglats av effektivitet och engagemang, vilket har skapat en arbetsmiljö där varje medarbetare kan blomstra.

Bit.Platschef / Kundansvarig

Sarah Orsmark

Som biträdande platschef är Sarah en drivande kraft bakom en effektiv och välorganiserad arbetsplats. Hennes ledarskap och förmåga att samordna verksamheten har skapat en atmosfär av samarbete och professionalism.

Verkstads ansvarig 

Daniel Andersson

Daniels förmåga att leda och organisera som verkstadsansvarig varit en avgörande faktor för vår verksamhets framgång. Han har skapat en arbetsmiljö präglad av effektivitet, samarbete och hög standard.

Personal

Bilglastekniker / Support

Alex Sacramento

Alex har en imponerande förmåga att inte bara lösa komplexa tekniska utmaningar inom bilglasreparation och -byte utan också att göra det med en tydlig prioritering på kundens behov och nöjdhet. Han sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att överträffa deras förväntningar.

Bilglastekniker

Andreas Wikdahl

Andreas Wikdahl är en kvalificerad bilglasmontör och har varit en värdefull del av vårt team på Glaskedjan i Helsingborg & Ekeby sedan ett år tillbaka. Hans kompetens och skicklighet som bilglastekniker har varit av högsta standard, och han har bidragit till att upprätthålla vårt företags engagemang för kvalitet och professionell service.

Bilglastekniker

Åke Ekström

Åke har med en imponerande skicklighet och noggrannhet i sitt arbete har han snabbt blivit en oumbärlig del av vårt team. Åke har en unik förmåga att analysera och lösa olika utmaningar inom bilglasreparation och -byte.

Bilglastekniker

bottom of page